Kategóriák
Tudástár

KOMFORTOSAN CSENDES

MAXIMÁLIS KOMFORTBIZTOSÍTÁS, CSENDES MŰKÖDÉSŰ SZELLŐZTETÉS MELLETT

A légtechnikai tervezés során szükségessé válhat, hogy – a megfelelő akusztikai értékek eléréséért – hangcsillapítót használjunk a tartózkodási zónában.

Hangcsillapítási értékek

A hangcsillapítók mérési protokolljára is vonatkozik szabvány, ez a DIN ISO 7235. A gyártók tizenkét frekvencia tartományban, közép frekenciánkét adják meg a hangcsillapítás értékét, dB(A) mértékegységben. 

Hangcsillapítási feladat

A gyártók különböző célra, különböző hangcsillapítókat ajánlanak. A hővisszanyerő gépből érkező mély hangok csillapítására ideális a kulisszás hangcsillapító, ezek ez alacsony frekvenciákban nagyon hatásosak.

ZAJTALAN RENDSZER MŰKÖDÉS

A jól megtervezett és kiváló minőségű hővisszanyerős szellőztető rendszer, szinte zajtalanul működik normál fokozaton. A szinte zajtalan működés alatt a vonatkozó szabványoknak megfelelő működést kell érteni. Az állandó légcsere a légcsatornákon keresztül valósul meg, ennél fogva jelentősen csökken a külső forrásból keletkező zaj. 

A hővisszanyerős szellőztető rendszereinknél a légcsatorna flexibilis speciális műanyag légcsövei antibakteriális és antisztatikus bevonattal rendelkeznek. Ez biztosítja hosszú távon higiénikus,- csendes,- és megfelelően hatékony működést. 

A légcsatorna általában egy flexibilis műanyag cső. Kínálatunkban megtalálhatóak a speciálisan erre a célra fejlesztett műanyag csövek, amelyek alapanyaga prémium minőségű polietilén. Mivel antisztatikus, gombaölő, antiallergén tulajdonsággal is rendelkezik, ezért jó szívvel ajánlható lakóépületek szellőző rendszerének kiépítéséhez.

Ha további érdekességeket olvasna a központi hővisszanyerős szellőztető szükségességről, akkor töltse le a kisokosunkat, írjon nekünk.

WIBA AIR A KOMFORT SZELLŐZÉS ÉRDEKÉBEN

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg a lehetőségeit! Kérjen ajánlatot:
– telefonon: +36 30 218 6977
– e-mailen: info@wiba.hu
– személyesen: 4029 Debrecen, Eötvös u. 37. 3/2.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük